em cau el cabell

 

 Sense dubte, després de l’estiu podem patir una caiguda més aguda del cabell. Però tranquil@, és molt habitual! Molts opten per un tall de les puntes, cosa que és recomanable; però tampoc és necessari sacrificar la teva llarga cabellera. L’única cosa que hem de fer és tenir-ne cura perquè a la tardor torni a recuperar la seva bellesa natural.

 Et recomano alguns trucs molt senzills:

  1. Utilitzar un xampú i condicionador reparador. Aquest serà el primer pas imprescindible per recuperar la fortalesa i aspecte saludable del teu cabell. Serà important aplicar productes que no tinguin components agressius per al teu cuir cabellut, i si pots optar per un de natural, molt millor!
  2. Mascareta hidratant i reparadora. Tot i no ser necessari utilitzar-la diàriament, és important aplicar-la amb el cabell mullat entre 2 i 4 vegades per setmana, i sobretot ara que necessitem un tractament immediat i exhaustiu d’hidratació.
  3. Si ets de les que no pot sortir sense pentinar-se amb l’assecador o la planxa: cuida’t! El millor és deixar eixugar el teu cabell a l’aire lliure, però si no pots evitar-ho, protegeix-lo amb productes que el previnguin dels efectes nocius de la calor extrema cada vegada que et pentinis.
  4. Una alimentació sana i equilibrada. Quantes vegades hem escoltat això de: cuidar-se per dins, repercuteix per fora! És cert. Cuida la teva alimentació i beu molta aigua per estar ben hidratat/a (llegeix el nostre anterior post de l’aigua amb llimona!)

 

By Tania Rodríguez Yangüela