Beneficios-del-sexo-en-la-salud

 

Sí, sé que semblarà un gran tòpic, però “practicar el sexe de manera habitual té inumerables beneficis per a la salut“. No ens aproparà a la nostra parella sinó que també estarem físicament més sans.

I és que, pot sonar a excusa i repetitiu, o no!, però el sexe ens aporta molts, molts beneficis i aparentment cap inconvenient (sempre que es practiqui amb la deguda protecció). O com a mínim, nosaltres no els hem trobat! Potser ens podeu ajudar a detectar-ne algun, mai se sap!

I voilà, els 12 principals beneficis de practicar més sexe:

 1. Augmenta el sistema immunològic, molt necessari en aquests mesos de l’any quan augmenta la inmunoglobulina A (University Pennsylvania)
 2. Augmenta l’autoestima.
 3. Augmenta la libido: practicar sexe farà que tingueu millor connexió i millorarà la libido. Tot és qüestió de començar! (American Journal of Cardiology)
 4. És una excel·lent forma de cremar calories i tonificar el nostre cos. Molt millor que veure la TV que, a més, produeix sequedat ocular. (American Jounal of Cardilogy).
 5. Manté els nivells de testosterona i estrògens anivellats. En altres paraules: ens rejoveneix! La pell i el cabell brillaran de manera natural, sense necessitat d’injeccions de vitamines ni bòtox (Royal Edinburgh Hospital Scotland)
 6. Millora el control del sòl pèlvic en les dones en tonificar la musculatura d’aquest mitjançant els orgasmes.
 7. Un estudi va revelar que els homes que practiquen sexe almenys dues vegades per setmana tenen menys risc a patir malalties del cor (American Journal of Cardiology)
 8. Disminueix l’estrès gràcies a l’alliberament de serotonina i oxitocina, que alliberem quan practiquem sexe. (Journal of the American Medical Association)
 9. Millora els problemes d’insomni (Journal of the American Medical Association)
 10. Els homes que ejaculen més freqüentment són menys propensos a patir càncer de pròstata (Journal of the American Medical Association)
 11. Els orgasmes produeixen un augment de serotonina en sang, generant també l’augment del llindar del dolor. Per aquest motiu, disminueix qualsevol sensació de dolor. (State University, New Jersey)
 12. Estimula la creativitat. 

 

shutterstock_147194561-1728x800_c

Imagen de www.knowi.es

En resum:

Make Love, not war (John Lennon)

 

 

By Tania Rodríguez Yangüela