1386579_29050606

Una de les principals causes per les quals notem l’arribada de la tardor és per la sobtada sequedat de la nostra pell. Les zones més exposades al fred o el vent com la cara o les mans comencen a assecar-se i tornar-se aspres, enrogides; de vegades fins i tot amb talls o ferides i sensació de dolor.

El millor remei per combatre aquesta sequedat és, sense dubte, la hidratació. Tot i que cal tenir-la molt present al llarg de l’any, quan baixen les temperatures el nostre cos necessita una major aportació d’aigua, tant a nivell interior com a exterior.

En altres articles ja hem esmentat la importància d’una bona hidratació bevent molt líquid per fer front als “clàssics” refredats tardorencs. De la mateixa manera, la nostra pell necessitarà aquest “extra” d’hidratació, nutrició i reparació; i per a això avui us recomano una de les meves marques de cosmètics preferida: Caudalie.

 

PULPE-FRICTION-Caudalie-1 Imagen de es.caudalie.com
137-premier-cru-ambiance_1Imagen de es.caudalie.com

 

El seu ampli ventall de productes sorgeix dels polifenols del raïm procedent dels seus vinyers de Bordeus, Champagne i Borgoña. D’aquests actius tan potents sorgeix una cosmètica natural i respectuosa amb el medi ambient, sense parabens ni ingredients d’origen animal. En els vinyers diuen “quan la vinya plora, el rostre de la dona s’il·lumina”.

Van necessitar 7 anys per crear “la Crème de la Crème”: Li Crue, la crema per excel·lència, però no l’única. Caudalie cobreix com cap altra marca tots els tipus de pell. En el meu cas, a mesos de complir els 40, lluitant contra les taques, arrugues i flacidesa, és l’elecció per a aquest semestre i veure’m estupenda al març!

El millor hidratant és el més natural, i en aquest cas ens ofereixen cosmètics elaborats amb ingredients vegetals pròpiament hidratants (que componen un 97% del producte final) com la Cassia Angustifolia, el pèsol, la sàlvia, l’alvocat, l’aigua de les taronges, de llimona i del mateix raïm biològic.

En nombroses ocasions, la naturalesa ens brinda els millors remeis, i Caudalie sap extreure d’ella el millor per tractar a la nostra pell de forma natural.

 

 

By Tania Rodriguez Yangüela