taniaglobal

 

Fa temps vaig descobrir aquest gran remei natural, que fins ara, ha aportat grans beneficis al meu organisme. I és que, és totalment cert: quan et sents bé per dins, et veus bé per fora. No requereix de temps ni diners. Tan sol un got d’aigua mineral tíbia amb el suc d’una llimona presa en dejú. En prendre-ho tots els dies, notaràs grans resultats en tan sol unes setmanes.

 

1386618_46186312

 

Quins beneficis aporta l’aigua amb llimona?

  1.  Màxima hidratació. Què passa quan no estic ben hidratat? Cansament, disminució del sistema immune, restrenyiment, falta d’energia, pressió arterial baixa/alta, mal de cap, falta de somni, estrès, …. seguim?
  2.  Defensa del sistema immunològic. La Vitamina C, que es troba en abundància en les llimones, és un nutrient essencial per al manteniment de la nostra salut, promou la curació de ferides, és anti-inflamatori, ideal per combatre els refredats (molt tardorencs!) i problemes respiratoris.
  3. Molt diurètic i digestiu. Eliminació de les toxines del nostre cos, un perfecte estimulador del moviment intestinal i molt depuratiu pel nostre organisme. Els estudis han demostrat que les persones que mantenen una dieta més alcalina perden pes més ràpidament.
  4. El truc de bellesa. La Vitamina C és essencial per a una pell sana i radiant. Ajuda a disminuir les arrugues, les taques i a combatre els radicals lliures.

 

Us animo a provar-ho i que comenteu els resultats!

 

By Tania Rodríguez Yangüela