1051057_16574361

No sé vosaltres, però jo estic molt farta de l’encrespat. Qui pogués ser una estrella de cinema per tenir un cabell perfecte cada dia! Però no caiguem en el parany: elles tenen un estilista a casa, i milers de productes capil·lars que dia si dia també per obtenir aquests resultats. Us dic un secret? Nosaltres podem aplicar-nos els mateixos trucs de bellesa, només que no li dediquem el temps suficient.

La sequedat i les baixes temperatures no solament afecten a la nostra pell o defenses de l’organisme, el nostre cabell també pateix les seves conseqüències. La falta d’hidratació capil·lar és la principal causa de l’encrespament: al no haver-hi humitat, el cabell es torna trencadís, sense forma, apagat i sense força. Tot i ser cert que moltes ja naixem amb un cabell, diguem “difícil”, existeixen certs truquets per acabar definitivament amb l’encrespat. Aquí us en deixo alguns:

  • Evita rentar-te el cabell amb aigua molt calenta. Fes-ho amb aigua més aviat tèbia.
  • Utilitza freqüentment mascaretes hidratants per al cabell, i de tant en tant, deixa-la actuar durant 10-15 minuts abans d’aclarir. En la farmàcia solem utilitzar mascaretes de les marques Ducray i Klorane, elaborades amb productes naturals que aporten lluminositat i màxima nutrició. Les dues pertanyen a laboratoris dermatològics de reconegut prestigi en la cura del cabell, amb games molt extenses en tot tipus de productes capil·lars.

mascarillas

  • No t’assequis amb massa força amb la tovallola. Si necessites utilitzar instruments de calor (com l’assecador, la planxa, etc,) aplica’t abans productes protectors i manté la temperatura a mig grau i amb una distància prudencial.serum_273_8658
  • Aplica’t sèrums “anti-frizz” que ajuden a restaurar la humitat capil·lar, abans o després de l’assecat. Si ho fas, recorda no exposar-te al sol! Et recomanem el Sèrum Reparador Mussvital, enriquit amb argán i queratina que reestructura la cutícula del cabell, tanca les puntes obertes i aporta al cabell un aspecte sedós i brillant.
  • No utilitzis productes amb alcohol, ja que resseca molt el cabell i pot empitjorar el teu encrespament natural. Intenta nodrir bé el cabell amb productes adequats, sobretot no agressius, en el rentat i per al pentinat posterior.
  • Utilitza productes d’acabat final anti-frizz. En cas de no tenir cap adequat, us recomanem aplicar una gota de crema hidratant (de cara o mans), i lliscar-la bé per tot el cabell, una vegada ja estigui pentinat.
  • Evita els tallats de cabell rectes per darrere. Com més llarg tinguis el cabell, més pes tindrà i menys s’activarà l’encrespat.

Anna Prieto